top of page

Hoe kies ik de beste winterjas voor mijn kind?


Een winterjas voor mijn kind kopen... hoe maak ik de juiste keuze? Waar moet ik op letten als ik een winterjas zoek? Ik wil een kwalitatieve winterjas, die niet meteen stuk gaat, maar hoe begin ik mijn zoektocht?


Laten we jou meenemen op ontdekkingstocht in de wondere wereld van de winterjassen voor kinderen. Wij sommen een aantal zaken op waarop je moet letten. Wij tonen jou meteen welke winterjassen we concreet adviseren. We willen jou graag zo goed mogelijk helpen zodat jij de beste keuze kan maken.


De belangrijkste zaken waar je op kan letten in je zoektocht:


Water- en winddichte jas

Geef je kind de water- en winddichte bescherming die hij of zij verdient: een winterjas van topkwaliteit voor avonturen in de koude buitenlucht. Droom alvast weg van skiën, schaatsen, snowboarden of buitenspelen bij koude en sneeuw. Let erop dat de jas zowel waterdicht als winddicht is.


Ducksday is een Belgisch merk, gespecialiseerd in buitenkleding voor kinderen. De winterjassen van Ducksday zijn van topkwaliteit, je mag 100 % zeker zijn dat deze jassen water- en winddicht zijn.Comfortabele ademende winterjas

Investeer in een winterjas die het welzijn van jouw kind waarborgt tijdens actieve buitenavonturen. Kies voor een ademende winterjas die ontworpen is om de lichaamstemperatuur te reguleren, zodat je kind gezond en energiek kan blijven, ongeacht het weer.


Ducksday ontwierp twee soorten winterjassen die zeer comfortabel aanvoelen. Je kiest tussen een gevoerde winterjas of een 3-in-1 jas met uitneembare fleece. Deze laatste jas kan je gebruiken als regenjas, winterjas en afzonderlijke fleecetrui. Beide types van Ducksday jassen zijn uiterst geschikt voor winterse avonturen.
Kwalitatieve en duurzame winterjas

Bespaar tijd en geld: kies voor een duurzame Belgische winterjas uit gerecycleerde polyester die de energieke levensstijl van jouw kind kan bijhouden en er nog steeds geweldig uitziet. Ducksday winterjassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief spelen, zodat je er meerdere seizoenen plezier van hebt. Extra tip: je kan deze jas nadien nog een tweede leven geven. Ook tweedehandswinkels zien deze Ducksday winterjassen graag komen.Zelfredzaamheid stimuleren

Stimuleer je kind om zelf zijn jas aan te doen: geef ze een winterjas die hun zelfredzaamheid en onafhankelijkheid stimuleert. Een gemakkelijk aan te trekken winterjas moedigt je kind aan om zelfstandig te worden en zichzelf klaar te maken voor het buitenspelen. Niet alleen leuk voor ouders, ook leerkrachten vinden het geweldig wanneer kinderen zelf hun jas kunnen aandoen. Vooral ook niet vergeten dat jouw kind zelf geweldig trots is op wat hij kan.Buitenspelen: geef jouw passie door aan je kind

Laat de avonturier in jouw kind los. Kies voor een Ducksday winterjas die de liefde voor buitenspelen aanmoedigt. Deze winterjassen zijn speciaal ontworpen om vrij bewegen te stimuleren, waardoor jouw kind met volle energie buiten kan spelen. Denk terug aan jouw eigen kindertijd en de uren dat jij zelf buiten speelde.


Let ook op de zakken van deze jassen: ideaal voor kinderen die graag verzamelen. Zit jij in #teamtak of #teamsteen?Samen op buitenavontuur

Maak de keuze of je gaat voor een gevoerde winterjas of de 3-in-1 winterjas met fleece. Daarna moet je alleen jouw favoriete print en maat selecteren. Wij sturen jouw favoriete winterjas heel snel jouw kant op. Want uiteraard wil je niet lang wachten om avonturen te beleven in deze jas.Vragen? Stuur ons een berichtje, wij proberen jou zo goed mogelijk verder te helpen.


Avontuurlijke groetjes,

Sarah


115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page