Gratis verzending naar België & Nederland vanaf € 75
Gratis ophalen in Eeklo
STAPELKORTING! Gebruik code HOPPIE15 (15% korting – 3 kledingstukken)
STAPELKORTING! Gebruik code HOPPIE25 (25% korting – 5 kledingstukken)
Verkopen aan Hoppiepolla

Verkopen aan Hoppiepolla

Hoppiepolla koopt nieuwe en tweedehands (pre-loved) kinderkleding, boeken en speelgoed aan. Wanneer u artikelen aan Hoppiepolla wenst te verkopen neemt u contact op via e-mail: [email protected] of via het contactformulier op onze website. 

Wanneer u zaken wenst te verkopen, kan u kiezen tussen twee opties:

 

 • Hoppiepolla koopt de artikelen rechtstreeks van u over. Dit zorgt ervoor dat u onmiddellijk uw artikelen kwijt bent en snel uw geld ontvangt. U hoeft geen maanden te wachten tot de producten effectief verkocht zijn. Hoppiepolla koopt artikelen aan tegen gemiddeld 10% van de nieuwprijs. Voor speciale merken, recente collecties of producten in nieuwstaat kan dit bedrag uiteraard hoger liggen. 

 

 • Hoppiepolla verkoopt de artikelen voor u, in de webshop, op commissie. U ontvangt na verkoop van de artikelen 40% van het verkoopsbedrag. Hoppiepolla biedt uw artikelen minstens zes maanden te koop aan. Uitbetaling gebeurt na deze termijn van 6 maanden. Hoppiepolla bepaalt wanneer de kleding uit de webshop wordt gehaald. Wanneer na deze termijn van zes maanden de kledij niet verkocht werd, neemt Hoppiepolla, via e-mail, contact op met de eigenaar. De onverkochte kleding kan geschonken worden aan een goed doel, of kan teruggestuurd worden naar de eigenaar (op kosten van de eigenaar). De kleding die op commissie verkocht wordt is door Hoppiepolla niet verzekerd tegen brand- en waterschade. Deze kleding bevindt zich op risico van de eigenaar bij Hoppiepolla of bij een aangestelde derde (opslag/verzendplaats).

 

Een aantal voorwaarden om artikelen aan Hoppiepolla te verkopen:

 • Wanneer u artikelen wenst te verkopen vult u het verkoopsdocument in. Om de artikelen te kunnen aankopen heeft Hoppiepolla een aantal contact- en persoonsgegevens nodig, alsook info over de aan te kopen stukken.
 • Elke verkoper dient een natuurlijk persoon te zijn, woonachtig in België, en 18 jaar of ouder te zijn. 
 • Kleding moet in zeer goede staat zijn: proper gewassen en gestreken en mag geen vlekken of andere gebruikssporen vertonen (verkleuringen, uitgepluisde of afgewassen kleding, naametiketjes, ontbrekende knopen, ontbrekend merklabel enz.).
 • Speelgoed moet proper zijn en perfect functioneren. Speelgoed mag minimale gebruikssporen vertonen.
 • Schoenen moeten in perfecte staat zijn, met propere zool, gewassen veters en ontpluisde velcro.
 • Boeken mogen geen gescheurde, beschreven of ontbrekende pagina’s hebben.
 • Hoppiepolla aanvaardt enkel artikelen van een aantal kledingmerken. De aangeboden artikelen moeten passen in het assortiment van Hoppiepolla. Hoppiepolla focust op de verkoop van Belgische en duurzame kinderkleding. De lijst met merken en meer info rond de visie van Hoppiepolla is terug te vinden op de website.
 • Uiteindelijk bepaalt Hoppiepolla of de aangeboden artikelen in aanmerking komen om in de webshop te worden opgenomen. Het is pas bij ontvangst door Hoppiepolla dat een definitieve verkoopsprijs wordt vastgelegd. Hoppiepolla bepaalt welke artikelen en aan welke prijs deze aangekocht zullen worden. U ontvangt van Hoppiepolla binnen de dertig kalenderdagen na ontvangst meer info rond de aankoopprijs. Het verschuldigde bedrag wordt eveneens binnen de dertig kalenderdagen na ontvangst van de artikelen op uw rekeningnummer gestort. Hoppiepolla mag weigeren om aangeboden artikelen aan te kopen wanneer deze niet aan de voorwaarden voldoen.
 • In het onverhoopte geval dat u niet akkoord gaat met de prijs waaraan Hoppiepolla de artikelen wenst aan te kopen, dient u dit zo spoedig mogelijk te melden aan Hoppiepolla, via e-mail aan [email protected]. Hoppiepolla probeert eventuele klachten naar tevredenheid op te lossen.

Artikelen kunnen fysiek aan Hoppiepolla overhandigd worden, maar kunnen ook per post verstuurd worden.

 • Hoppiepolla plant maandelijks een aantal ontvangstmomenten in: u kan een afspraak vragen aan Hoppiepolla. Er wordt in overleg een locatie en tijdstip afgesproken.
 • U kan ook per post artikelen verzenden naar Hoppiepolla. U ontvangt van Hoppiepolla via e-mail een voorgefrankeerde adressticker. Hiermee kan u de artikelen gratis versturen naar Hoppiepolla. Opsturen van artikelen gebeurt op uw verantwoordelijkheid.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »