Gratis verzending binnen België vanaf €60
Gratis levering in het Meetjesland binnen 48u
Verzending naar België en Nederland
Over ons

Over ons

Hoppiepolla, Hoppípolla in het IJslands betekent ‘springen in de plassen’. We vinden het een grappig woord maar vooral een woord dat bij ons past. Het omvat een beetje avontuur in het dagelijkse leven, gelukkig worden van kleine dingen en soms een beetje afwijken van het pad dat velen volgen.

Vanuit deze gedachte zijn we een webshop gestart. Wij kopen en verkopen artikelen die we in de eerste plaats zelf leuk vinden. Dit zorgt ervoor dat we een webshop hebben uitgebouwd waar we fier op zijn met artikelen waar we zelf blij van worden. We, dat zijn Dietmar, Sarah en onze 3-jarige dochter Sóley Liv.

We verkopen kleding, speelgoed en boeken voor kinderen. We verkopen niet zomaar alle pre-loved kinderkleding: we focussen voornamelijk op Belgische en/of duurzame merken. Op gebied van speelgoed gaat onze interesse uit naar vintage, houten en duurzaam speelgoed. Wij zijn voortdurend op zoek naar originele artikelen, zowel bij nieuwe ondernemingen, maar ook op de markt van pre-loved artikelen. Wij bezoeken veel plekken om leuke dingen te vinden waarbij we graag de kans geven aan onze klanten om nieuwe en/of pre-loved artikelen aan te kopen.

We proberen ons aanbod zo snel mogelijk verder uit te breiden, om jullie de kans te geven kennis te laten maken met nog meer en nog leukere artikelen.

Wil je meer weten over ons verhaal? Volg ons op Instagram en Facebook.

Veel winkelplezier!

Groetjes,

Sarah, Dietmar & Sóley Liv

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »