top of page

REGENKLEDING

Kwalitatieve en waterdichte regenkleding voor kinderen die graag buiten spelen. Ontdek onze selectie regenjassen, regenpakken, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen. Kleine spetters beleven grootse avonturen!

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Image-place-SQ.png

Regenkleding voor kinderen

Bij het kiezen van regenkleding voor kinderen is het belangrijk om rekening te houden met de maat, het materiaal, de waterdichtheid en de zichtbaarheid.

Hieronder vind je enkele tips om je te helpen de beste regenkleding voor je kind te kiezen:

  • Kies de juiste maat: kies een regenjas en regenbroek die goed passen en voldoende ruimte bieden voor beweging. Hou er rekening mee dat onze merken ruim tailleren.

  • Kijk naar het materiaal: regenkleding voor kinderen moet gemaakt zijn van duurzaam, waterdicht materiaal dat ademend is. Zo blijven kinderen droog en comfortabel, zelfs tijdens het spelen in de regen. Wij selecteerden voor jou regenjassen, regenpakken en regenlaarzen die aan deze voorwaarden voldoen.

  • Controleer de waterdichtheid: kies regenkleding met een hoge waterdichtheid om ervoor te zorgen dat je kind droog blijft tijdens hevige regenval.

  • Denk aan zichtbaarheid: zorg ervoor dat de regenkleding van je kind goed zichtbaar is, vooral als het donker is. Kies een regenjas of regenpak met reflecterende strepen of een opvallende kleur.

 

Buitenspelen

 

Hoppiepolla maakt het jou makkelijk! Wij selecteerden regenkleding die aan al deze voorwaarden voldoen.

Als ouders van een avontuurlijk buitenkind bouwden we heel wat kennis en ervaring op, zodat we jou zo makkelijk mogelijk kunnen helpen in jouw zoektocht. Laat ons jou adviseren in je speurtocht naar de geknipte regenjas, regenbroek of regenlaarzen.

Meer tijd voor jou om samen met jouw kind op avontuur te gaan en in de plassen te springen.

bottom of page