top of page

Ducksday regenkleding: een match met jouw kind?

Bijgewerkt op: 24 aug. 2023

Is Ducksday regenkledij de ideale fit voor jouw kind? Wat zijn de voordelen die regenpakken en regenjassen van Ducksday jou bieden? Waar moet je nu best op letten bij de aankoop van een regenjas of regenpak voor jouw kleine avonturier?

Dietmar en Sarah gingen op onderzoek en stelden speciaal voor jou een checklist samen. Gebruik onze checklist en ontdek of deze regenkleding geknipt is voor jouw gezin.
1. Zeven voordelen van Ducksday regenkledij voor kinderen : de checklist

Wij sommen voor jou 7 redenen op om te kiezen voor Ducksday regenkledij. Gebruik onze checklist en beslis of Ducksday jouw ideale merk is.


1.1 Waterdicht

Ducksday is de ideale fit voor kinderen die graag in de plassen springen of door de modder rollen, het doorsnee Hoppiepolla-kind. De Ducksday regenjassen en regenpakken zijn waterafstotend. Zowel de gelaste naden als waterproof ritsen zorgen voor een droog kind, zelfs bij hevige regen of veel gespring in de plassen.


1.2 Winddicht

Winddichte regenkledij die ook ademend is en licht aanvoelt: ideaal voor snel zwetende kinderen die kampen bouwen en in bomen klimmen. Voor fysiek lekker actieve kinderen is een Ducksday jas een ideale partner. Maar ook stille genieters, kinderen die graag rustig observeren, zijn grote Ducksday fans. De juiste regenjas of regenpak zorgt ook dat rustige avonturiers droog en warm blijven tijdens het ontdekken.1.3 Reflecterende strips

Speciaal voor avonturiers die snel weten te ontsnappen aan de aandacht van hun ouders, voorziet Ducksday reflecterende strips, zowel op de regenjassen als regenpakken. De extra zichtbaarheid helpt ons ouders, wij die niet altijd het snelle tempo van ons kind kunnen volgen. 😉


1.4 Duurzaam en kwaliteit

Ducksday ontwerpt voor ouders die bewust kiezen voor kwalitatieve regenkledij. Ducksday regenkleding wordt gemaakt van gerecycleerde plastic flessen en gebruikte kleding. De regenkledij krijgt het standaard 100 label van OEKO-tex omdat het geen schadelijke stoffen bevat. De regenkleding wordt afgewerkt met Bionic finisch Eco: een coating die waterafstotend maar ook ademend is.


1.5 Koop lokaal

Ducksday is een geschikt merk voor ouders die bewust lokaal willen kopen: in Belgie ontworpen, geproduceerd in China. Ducksday ziet toe dat het welzijn van alle werknemers gerespecteerd wordt. Er komen geen kinderhandjes te pas aan deze productie. #kooplokaal


1.6 Uitstekende reviews

De review lezende ouders hebben ondertussen al lang de vele positieve beoordelingen over Ducksday gegoogeld. Ducksday is een toonaangevend bedrijf dat mooie en kwalitatieve producten ontwerpt.


1.7 Buitenspelen

Tot slot is Ducksday een ideale partner voor ouders die met nostalgie terugdenken aan hun eigen kindertijd en zich realiseren hoeveel plezier ze buiten beleefd hebben. Ouders die dit ook willen voor hun eigen kind doen vaak beroep op Ducksday.2. Springen in de plassen in jouw regenoutfit

Wanneer jij besluit dat jouw kind en jij tot de Ducksday clan moeten behoren, neem een kijkje op onze webshop, kies jouw favoriete kleur en maat uit. In onze webshop kan je regenpakken en regenjassen vinden van maat 74 tot maat 152. Ducksday tailleert ruim, je moet zeker geen maat groter kiezen.


Jij maakt jouw keuze, wij bezorgen jou zo snel mogelijk jouw favoriete Ducksday regenjas of regenpak. Ontdekken maar in de webshop! Laat die kleine en grote avonturen maar komen.


Heb je vragen na het lezen van deze blog? Schrijf ons, mail ons, laat ons toch iets weten !


Groetjes,

Sarah & Dietmar152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page